Reklame – I samarbejde med Det Gamle Apotek.

julebutik.det-gamle-apotek

Sidste dag i oktober – det betyder at fra i morgen er det ok at begynde at tænke på julen. Julen er noget helt specielt efter vi har fået børn. Det var den også før, men efter børnene er kommet, har jeg ekstra meget lyst til at julehygge og pynte op for at give dem nogle gode minder.

Jeg selv er vokset op i et hjem der blev pyntet smukt op i december – adventslys, englespil, julekugler, kalenderlys og alt hvad man kan tænke sig i juletræspynt. Jeg elsker at tænke tilbage på når min mor tog den store julekasse frem i ægte Gertrud Sand-stil, og forvandlede vores hus til et juleeventyr.

Jeg er ikke så god til at pynte op som min mor er, men hun har jo også øvet sig lidt længere tid. Vi har ikke så meget julepynt, men køber lidt mere år for år, og bygger lige så stille samlingen op. Derudover har vi jo også alle de ting som børnene laver og tager med hjem fra børnehaven – og det er faktisk ikke så lidt! Det kender du nok…

Det er blevet en tradition at vi tager en tur til Tønder op til jul, og her besøger vi altid Det Gamle Apotek, som er en fantastisk julebutik. Derudover så er der så hyggeligt i Tønder op til jul. Der er pyntet smukt op, og der bliver stillet en juleby op på torvet, som byder på god stemning i både november og december. Så der er ingen tvivl om at vi smutter en tur til Tønder igen i år, jeg ved i hvert fald vi skal have købt lidt julepynt, og også gerne en ny juletræsfod.

Hvad med Jer andre? Har I nogle gode juletraditioner som I glæder Jer til hvert år? Og er I også blevet mere julede efter I har fået børn? Læg en kommentar herunder og fortæl mig om din bedste juletradition!