Jeg er tilbage hvor jeg startede

For over 10 år siden startede jeg med at blogge – siden da er der løbet meget vand igennem åen, og jeg har være vidt omkring.

Jeg har blogget under mange forskellige navne og på forskellige domæner gennem tiden. Nu er jeg flyttet tilbage – tilbage til der hvor det hele startede. Jeg er endelig kommet hjem igen – og nu kan du primært finde mig her på Tinawestergaard.dk – Det allerførste domæne jeg nogensinde købte.

Hvorfor flytte domæne spørger du måske? Jeg har indtil nu haft min blog på Fuldtidsmor.dk, og det er egentlig en blog jeg har været super glad for. Den har været med til at udvikle mig og min virksomhed på rigtig mange måder, men det føltes bare ikke rigtigt for mig mere. Fordi Fuldtidsmor.dk kun rummer en lille del af mig – en del der bliver mindre og mindre som tiden går.

Da jeg lige havde født Johannes føltes Fuldtidsmor.dk som det helt rigtige sted for mig. Jeg var ny mor og alt handlede om Johannes og senere også Ellen, og det gør det i og for sig stadigvæk. Alt hvad jeg havde lyst til var, at være mor og skrive om at være mor. Jeg elsker stadig at være mor, og er stadig fuldtidsmor i hjertet, men jeg synes også at jeg har så meget mere.

Vi har så mange spændende projekter her i familien, både med vores virksomhed, vores hjem og vores hverdag, og jeg har brug for at være et sted der kan rumme “hele” mig. Derfor er jeg nu flyttet tilbage til domænet hvor det hele startede – domænet der lærte mig om denne fantastiske blogverden. Domænet hvor jeg første gang skrev et sponsoreret indlæg, og hvor igennem jeg mødte mine første bloggerkollegaer. Domænet der tændte min passion for blogging og online markedsføring.

Jeg håber du stadig har lyst til at følge med her på Tinawestergaard.dk – jeg kommer både til at skrive om livet som iværksætter og selvstændig, men også min hverdag og livet som mor. Jeg glæder mig meget til at vise dig hele min verden her på domænet.

Er der noget du særligt gerne vil læse om? Så læg gerne en kommentar herunder!

Follow:
Tak fordi du deler!

20 Comments

 1. 15. marts 2019 / 7:53

  Kære Tina,
  Jeg kan så godt forstå dit valg. Livet er dynamisk, og det er bloggen dermed også ☺️
  Jeg er en mere voksen generation blogger (47år) og har blogget siden slutningen af 2014. Jeg elsker at blogge og dele, men jeg er såå dårlig til at sælge 🙈
  Jeg kunne derfor godt tænke mig at læse mere om, hvordan får man fat i virksomheder for sponsorerede indlæg?
  Jeg prøvede én gang at blive kontaktet at firma, som pænt spurgte om de måtte sende mig en var. Og da varen kom lå der to stk af denne vare til en samlet værdi af 50 kr. med et kort i, hvor det skrev, at de glædede sig til at se den smukke ret jeg vil lave af varen 😉
  Så mere af nogle strategier til at at generere indkomst med bloggen.
  http://www.bydianawi.com

  • Tina Westergaard
   Forfatter
   15. marts 2019 / 11:45

   Hej Diana
   Tak for din kommentar, dejligt at du også elsker at blogge.
   Jeg oplever også at det er 2 vidt forskellige ting at arbejde med den passion som blogging er, og det mere forretningsmæssige aspekt af det. Jeg har tidligere skrevet flere guides til hvordan du kan tjene penge på din blog, og også hvordan du får sponsorerede indlæg. Det kan du læse om her: https://www.blivmorblogger.dk/guide-sponsoreret-indhold/
   Held og lykke med det, og jeg glæder mig til at følge dig fremover.
   Mvh Tina

   • 16. marts 2019 / 13:04

    Hej Tina,
    Tak for svar 🙂
    Den guide (og mange flere) kommer jeg helt sikkert til at læse.
    Ved du om man som blogger skal have et vist antal unikke læsere, før man kan kontakte potentielle samarbejdspartnere?

    http://www.bydianawi.com

    • Tina Westergaard
     Forfatter
     16. marts 2019 / 13:20

     Nej det kan du gøre fra starten. Selvfølgelig vil virksomheden se på hvor stor din blog er, men der findes også mindre og nye virksomheder der gerne vil samarbejde med mindre bloggere 🙂 Der er ikke andet at gøre end at spørge, man kan højest få et nej 🙂

 2. 15. marts 2019 / 16:12

  Jeg vil meget gerne følge med 🙂
  Vi har også gang i mange projekter herhjemme, og jeg drømmer om at blive selvstændig, men føler ikke, at jeg har fundet “den gode ide” endnu.

  • Tina Westergaard
   Forfatter
   15. marts 2019 / 19:31

   Min erfaring er at det godt kan betale sig at afprøve nogen af de ideer man har 🙂 Det kan være svært selv at vurdere hvilken ide der er den gode ide. Jeg tror på du nok skal finde den, og måske har du heller ikke kun en god ide men flere 😀

  • Tina Westergaard
   Forfatter
   15. marts 2019 / 19:31

   Tak og knus tilbage til dig <3

 3. 15. marts 2019 / 16:57

  Ja noglegange er det det man startede med der lige pludselig giver mening 😊 har fulgt din verden et stykke tid nu og det er altid spændende.

  • Tina Westergaard
   Forfatter
   15. marts 2019 / 19:32

   Dejligt at du har lyst til at følge med! Det betyder så meget Anja 🙂

 4. 15. marts 2019 / 17:01

  Spændende Tina 😊 Jeg kender dig kun fra fuldtidsmor.dk og blivmorblogger.dk, så glæder mig til at følge med her 😊

  • Tina Westergaard
   Forfatter
   15. marts 2019 / 19:32

   Så hyggeligt at du er her Maria 😀 Tak fordi du vil følge med.

 5. 15. marts 2019 / 18:00

  Engang imellem skal man bare finde tilbage til det man startede med. Godt for dig ❤️

  • Tina Westergaard
   Forfatter
   15. marts 2019 / 19:32

   Ja 😀 Tak Trine!

 6. 15. marts 2019 / 21:19

  Jeg glæder mig til at følge med herinde – og læse om hele Tina 🙂

  Rikke

  • Tina Westergaard
   Forfatter
   15. marts 2019 / 21:30

   Tak Rikke! Det er jeg så glad for at du vil 😀

 7. 15. marts 2019 / 21:22

  Velkommen tilbage – eller hvad man siger. Jeg glæder mig til at følge med her.
  Jeg har selv haft et par ‘identitetskriser’ de sidste 8 år jeg har blogget. Jeg kan så godt følge det du skriver med at man også er andet end ‘bare lige’ mor/fuldtidsmor.

  • Tina Westergaard
   Forfatter
   15. marts 2019 / 21:31

   Tak Jeanette. Dejligt at du vil følge med her, og også at høre at andre har det lige som mig 😉

 8. 18. marts 2019 / 18:39

  Lyder som et godt valg at få samlet trådene. Dejligt at følge dig.

  • Tina Westergaard
   Forfatter
   18. marts 2019 / 20:10

   Dejligt at du vil følge med Bente!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *