Vælg en side

For over 10 år siden startede jeg med at blogge – siden da er der løbet meget vand igennem åen, og jeg har være vidt omkring.

Jeg har blogget under mange forskellige navne og på forskellige domæner gennem tiden. Nu er jeg flyttet tilbage – tilbage til der hvor det hele startede. Jeg er endelig kommet hjem igen – og nu kan du primært finde mig her på Tinawestergaard.dk – Det allerførste domæne jeg nogensinde købte.

Hvorfor flytte domæne spørger du måske? Jeg har indtil nu haft min blog på Fuldtidsmor.dk, og det er egentlig en blog jeg har været super glad for. Den har været med til at udvikle mig og min virksomhed på rigtig mange måder, men det føltes bare ikke rigtigt for mig mere. Fordi Fuldtidsmor.dk kun rummer en lille del af mig – en del der bliver mindre og mindre som tiden går.

Da jeg lige havde født Johannes føltes Fuldtidsmor.dk som det helt rigtige sted for mig. Jeg var ny mor og alt handlede om Johannes og senere også Ellen, og det gør det i og for sig stadigvæk. Alt hvad jeg havde lyst til var, at være mor og skrive om at være mor. Jeg elsker stadig at være mor, og er stadig fuldtidsmor i hjertet, men jeg synes også at jeg har så meget mere.

Vi har så mange spændende projekter her i familien, både med vores virksomhed, vores hjem og vores hverdag, og jeg har brug for at være et sted der kan rumme “hele” mig. Derfor er jeg nu flyttet tilbage til domænet hvor det hele startede – domænet der lærte mig om denne fantastiske blogverden. Domænet hvor jeg første gang skrev et sponsoreret indlæg, og hvor igennem jeg mødte mine første bloggerkollegaer. Domænet der tændte min passion for blogging og online markedsføring.

Jeg håber du stadig har lyst til at følge med her på Tinawestergaard.dk – jeg kommer både til at skrive om livet som iværksætter og selvstændig, men også min hverdag og livet som mor. Jeg glæder mig meget til at vise dig hele min verden her på domænet.

Er der noget du særligt gerne vil læse om? Så læg gerne en kommentar herunder!