Vælg en side

Dem der kender mig ved det allere…Jeg er ikke hende der køber mange eller meget dyre smykker, dels fordi jeg ikke kan lide at bruge mange penge, men også fordi jeg er mor til 2 mindre børn, der klatrer på mig, river i mine halskæder eller vil bruge mine armbånd.

Derfor blev jeg også rigtig glad da jeg fandt denne webshop jeg vil vise dig idag. De sælger nemlig mode smykker til damer, både ringe, armbånd, halskæder osv. til helt fantastiske priser. Priser hvor vi alle sammen kan være med, selv som børnefamilie eller på su.

Find alle smykker her: smykker til hende

Faktisk har jeg allerede et smykke der findes på shoppen, det er et armbånd jeg har fået af min søster i forbindelse med at jeg skal være toastmaster til deres bryllup.

Sidst de var hjemme fra Norge, hvor de bor, fik jeg en virkelig flot kurv med et smukt brev om hvorfor hun havde valgt mig som toastmaster. Derudover var der gavekort til brunch, neglelak, smykker, en toastmasterklokke og en masse andre lækre ting. Her i blandt dette armbånd, som jeg selvfølgelig vil have på til brylluppet.

Jeg glæder mig helt vildt til brylluppet, det bliver så smukt, sjovt og hyggeligt. Men jeg må indrømme at jeg er lidt spændt på min rolle som toastmaster, jeg har aldrig prøvet det før, men jeg vil gøre mit bedste for at de får det som de vil have det.

Jeg har faktisk netop fundet den kjole jeg skal have på, så nu er der da styr på det. Så mangler jeg bare tale, og de sidste detaljer til påklædningen, så er jeg klar til den store fest. Men.. Hvis du har nogen gode råd til det her med at være toastmaster, så smid gerne lige en kommentar, jeg kan bruge alle de råd jeg kan få.