Vælg en side
selvuddannelse

Jeg er det man vil kalde videbegærlig, jeg elsker simpelthen at lære nyt og suge til mig af alt hvad jeg interesserer mig for. Jeg ved aldrig nok – jeg kan altid lære mere og jeg kan altid blive bedre. Derfor er selvuddannelse noget jeg bruger rigtig meget tid på i min hverdag.

Der er nogle forskellige typer af selvuddannelse jeg benytter igen og igen for at tilegne mig ny viden indenfor mit felt. Her taler vi primært om blogging og online markedsføring.

  1. Online Kurser
  2. Lydbøger
  3. Podcasts

Online kurser

Jeg har taget flere forskellige online kurser indenfor mit arbejdsområde, blandt andet et online kursus om at lave online kurser. Ja det lyder måske skørt, men online kurser er altså bare helt fantastiske både at tage men også selv at lave.

Jeg har lært rigtig meget af alle de kurser jeg har taget – fordi jeg netop nøje har lavet research og udvalg de kurser jeg gerne ville følge, og derfor har været virkelig engageret i dem.

Det fede ved online kurser er, at man kan tage dem hjemmefra i sit eget tempo, og man kan pause hvis et barn vågner op eller man skal tømme vaskemaskinen midt i det hele. Formatet med online kurser passer bare rigtig godt ind i min hverdag, og så findes der bare så mange dygtige mennesker der har lavet kurser indenfor en hver tænkelig genre.

Mine kurser finder du her

Lydbøger

Jeg har altid gang i en lydbog. Det er fast ritual for mig at jeg lige hører 30 minutters lydbog om aftenen inden jeg skal sove. Det er en måde at lukke ned og gøre klar til søvnen, og det fungerer bare rigtig godt for mig.

Jeg lytter til lydbøger på Storytel, vi har et familieabonnement, for hele familien er faktisk glade for lydbøger. Jeg hører oftest business-bøger om at drive virksomhed, blogging, online markedsføring eller noget i den stil. Rasmus elsker at lytte til videnskabelige bøger med spændende facts mens børnene nyder de mange historier for børn på Storytel. Vi hører faktisk allesammen lydbog inden vi falder i søvn om aftenen.

Der findes rigtig mange gode bøger på Storytel, lige meget hvilken slags bøger du er til. Jeg lytter både til engelske og danske bøger, og der er alt fra gamle klassikere til de nyeste udgivelser.

Podcasts

Min daglige morgenrutine indeholder 30 minutters podcast-lytning mens jeg sidder i bilen når jeg har afleveret børnene i børnehaven. Det er 30 minutter der giver mig motivation til at gå i gang med dagen, og oftest også nye inputs og ideer til min forretning.

Jeg elsker at høre podcasts, det er virkelig et fantastisk medie, og ovre på min Instagram tipper jeg dig om de podcasts jeg lytter til. Så kan du måske få nogen ideer til hvor du bør lytte med.

Jeg lytter også både til danske og udenlandske podcasts, og der findes virkelig mange inspirerende podcastere, som jeg elsker at følge med hos. Det giver bare noget helt andet at lytte til deres stemme, fremfor udelukkende at læse blogindlæg.

Læs også: 10 podcastanbefalinger

Jeg vil rigtig gerne høre hvordan du selvuddanner dig selv til at blive bedre til noget. Det kan være din virksomhed, dit arbejde eller måske din hobby?