Vælg en side

Jeg elsker at lære nyt, blive inspireret, få nye ideer og bare holde hjernen i gang. Også når det er juleferie og meget af den selvfølgelig er fyldt op med familieaktiviteter og julehygge.

En af de ting, jeg stadig gør, selvom det er ferie, er at høre podcasts. Jeg følger med i en del podcasts, både store og små, danske og udenlandske. Jeg elsker podcasts, fordi man kan lære en hel masse og blive inspireret samtidig med man laver noget andet samtidig. Jeg hører for eksempel podcasts når jeg går tur med Lasse (som er vores hund), rydder op i køkkenet om aftenen eller når jeg kører hjem efter at have afleveret min søn i børnehaven. Den ligger 25 min væk, og jeg elsker at lytte til podcasts på vejen hjem, så er mit hoved ligesom tunet ind på arbejde, og jeg er klar til at gå i gang når jeg kommer hjem.

I dag vil jeg dele min podcast anbefaling med dig. Det er 10 podcasts, som jeg elsker at lytte til, og som jeg også tror vil være noget for dig.

podcast anbefaling

Podcast anbefaling: 10 podcasts om blogging og online marketing til juleferien

 

Influencer med Louise Taarnhøj og Camilla Stemann Jensen (dansk)

En ret ny podcast, men jeg er allerede vild med den. De to kvinder gør det så godt, og sætter fokus på nogle af de emner der er meget essentielle for os bloggere og influencers. I de første episoder, kan du høre om emner som: Reglerne for skjult reklame, hvordan man laver en god kampagne, og om hvordan man bevarer sin troværdighed som influencer. Louise og Camilla har begge deres egne blogs, men arbejder også til daglig med influencers, så de har erfaring fra begge sider af bordet, og det er en rigtig god vinkel på denne podcast.

Marketing Brief med Emil Kristensen og Halfdan Timm (dansk)

En god dansk podcast, med 2 gutter der virkelig har styr på deres tekniske viden. I denne podcast kan du lære om mange ting indenfor online markedsføring blandt andet Email markedsføring, SEO og betalt annoncering. Der er rigtig mange forskellige emner, og der er nogle af afsnittene der måske ikke er relevante for dig, men heldigvis har de så mange episoder, at du hurtigt kan smutte videre til næste afsnit. Denne podcast har korte afsnit på omkring 10 minutter, så man kan nemt snuppe et afsnit når der er lidt tid til overs i bilen.

Online marketing made easy med Amy Porterfield

En af mine favorit-podcasts, som jeg altid lytter til så snart der kommer nye afsnit. Den handler om online marketing, og det er taget ned på et niveau hvor de fleste kan være med. Jeg elsker Amys stemme og hendes ligefremme og personlige facon. Der er altid inspiration og gode tips at hente, og mange af de tiltag jeg har gjort her på bloggen er inspireret af Amy og hendes råd til online kurser, emaillister og online markedsføring.

Marketing School med Niel Patel og Eric Siu

Denne podcast består af små daglige episoder. Typisk er de på 5-10 min, og de passer lige med en lille køretur eller den tid det tager at tømme opvaskemaskinen. Jeg elsker at lytte til denne podcast, de to gutter har bare styr på det, og driver begge succesfulde virksomheder. Der er rigtig mange SEO-tips, Niel Patel virkelig er SEO-guro. Det er ham med Ubersuggest.io, som du kender hvis du har fulgt med her på bloggen tidligere. Men de er virkelig værd at lytte til, hvis du kan lide små korte tips, som du hurtigt kan implementere på din blog efterfølgende.

Læs også: SEO for bloggere: Sådan får du din blog til tops på Google i 2018

Do it scared med Ruth Soukup

Ruth er skøn og virkelig til at relatere til. Hun er mor, og driver sin egen blog. Hun bruger sin podcast til at fortælle historier og interviewe andre om hvordan man kan drive en succesfuld forretning, selvom man er skræmt over tanken om at springe ud i det. Hun deler erfaringer og tips om hvordan man, ved hele tiden at tage små skridt i den rigtige retning, kan komme nærmere sit mål. Ruth er mega sej, og det giver mig så meget motivation at lytte til hendes episoder.

Influencer Entreprenuers med Jenny Melrose

Denne podcast er for dig der er blogger, og gerne vil vækste din blog, og lære hvordan du kan arbejde mere sammen med virksomheder om sponsoreret indhold. Selvom Jenny taler om det amerikanske marked og amerikanske virksomheder, så kan vi  sagtens overføre hendes strategier og metoder til Danmark. Der er mange episoder at gå i gang med allerede, og jeg har lært en masse om sponsorerede samarbejder ved at lytte til denne podcast.

The purpose show med Allie Casazza

Denne podcast handler ikke så meget om blogging, udover at Allie driver sin egen blog og online forretning mens hun (sammen med sin mand) hjemmeskoler børnene og lever et traditionelt familieliv. Hendes blog og podcast handler om, hvordan man kan simplificere sit liv, for at nyde det mere. Det handler om at rydde op, både fysisk og mentalt, og få mere overskud til sin familie og sin hverdag. Jeg elsker at lytte til Allie, hun er mega inspirerende og giver mig god energi inden min arbejdsdag går i gang. Hun har inspireret mig til at rydde op i mit liv, og fokusere på de ting der virkelig gør mig glad, og hvis du ikke kender hende, bør du smutte ind og lytte til hendes podcast.

Smart Passive Income med Pat Flynn

Kender du Pat Flynn? Hvis du ikke gør, så er det på tide. Hvis du allerede kender ham, så hop bare videre. Jeg lytter altid til Pat Flynns podcast – han er jo nok det ypperligste inden for passiv indkomst, blogging og online kurser. Han er så mega sej, både fordi han har lært sig selv at tjene penge på sin blog, og nu lærer andre om det, men også fordi han først og fremmest er far for sine 2 børn. Jeg elsker at lytte til både hans forretningstips, alle de (megaseje) gæster han har på besøg i podcasten, og om hvordan det går med hans familie og deres projekter.

The Boss Mom Podcast med Dana Malstaff

Titlen siger jo en del, men denne podcast handler om, hvordan man kan være mor og samtidig drive en virksomhed. Der er rigtig mange seje mødre der bliver interviewet i denne podcast, og de deler alle ud af deres bedste tips til at drive virksomheder. Der er over 350 episoder, og der er så mange emner jeg ikke kan nævne dem alle her, men her er nogle af dem: Emaillister og freebies, prioritering af din tid, lancering af online produkter, finansiel uafhængighed, børneopdragelse og en hel masse andet. Det er meget blandede emner, men alle sammen passer til en mor med en virksomhed! Jeg elsker det, og nyder at få ny inspiration og ideer herfra, fordi der er så mange dygtige kvinder på den her podcast.

Become a pro blogger med Darren Rowse

Den sidste jeg vil nævne, men bestemt en podcast du heller ikke må gå glip af, er med Darren fra Pro Blogger. Han giver både råd til at drive en succesfuld og professionel blog, og har besøg på Podcasten af kursister fra hans online program. De fortæller om hvordan de har opnået succes med deres egen blog, og det er virkelig inspirerende at høre “almindelige” mennesker fortælle om hvordan de nu arbejder fuld tid med deres egen virksomhed. Darren gør det super godt, og jeg glæder mig altid til at høre næste afsnit i hans podcast.

 

Så nåede vi allerede 10 – jeg har flere på min liste, men de må vente til næste omgang podcasts, så lang er juleferien jo heller ikke. Er der nogen du synes jeg burde have på min liste, eller måske nogle jeg ikke kender? Så læg en kommentar herunder, jeg er altid på udkig efter nye spændende podcasts at følge med i.

Læg en kommentar og giv mig din podcast anbefaling – Hvilke podcasts lytter du til når du vasker op, kører bil eller putter ungerne?