Jeg var til et rigtig godt webinar i torsdag. Det var ConvertKit (reklamelink) der afholdte det, og det handlede om hvordan man kan lave minikurser i email-format, som man kan sende til sin emailliste. Email-kurser er en fantastisk måde at hjælpe sine læsere på, man kan faktisk lære ret meget fra sig i simple og korte emails. Det har jeg sat mig for at afprøve.

Mit email-kursus er nu under udvikling, og jeg arbejder hårdt på at gøre det færdigt til jer. Kurset henvender sig til Jer bloggere, og jeg vil lære Jer hvordan I kan bruge Pinterest til at generere en masse ny trafik til Jeres blogs. Kurset kommer i 5 dele, det vil sige at du hver dag i 5 dage får en ny lektion sendt på din e-mail. I kurset vil du lære hvordan du sætter din profil op, laver smukke Pins, laver den rigtige beskrivelse så dine pins bliver fundet og re-pinnet og meget mere!

Som blogger må du ikke undervurdere Pinterest, det er en nem og god måde at sikre trafik til din blog. Det er et sted du kan få masser af trafik fra, især hvis din blog beskæftiger sig med Mad, Mode, Børn, DIY eller Håndarbejde. Så skal du simpelthen være på Pinterest, ellers snyder du dig selv for en masse gratis trafik til din blog.

 

Måske bruger du allerede Pinterest, men vil lære en mere effektiv strategi til at få mere trafik? Eller måske er du helt ny på platformen, og ved ikke hvor du skal begynde eller ende? Kurset gennemgår både de grundlæggende ting ved Pinterest og dets funktioner, men også mere avancerede metoder, for eksempel hvordan du kan automatisere dine pins, så du ikke behøver bruge alt din tip på platformen.

Har du noget du er i tvivl om mht. Pinterest, eller noget du specifikt ønsker at jeg inddrager i mit kursus, så smid gerne en kommentar herunder, så skal jeg se om jeg kan flette det ind. Ellers glæder jeg mig bare rigtig meget til at fortælle dig mere om Pinterest i din indbakke så snart kurset er helt færdigt!

Læs også: Pinterest Guide: Sådan bruger du Pinterest som Blogger i 2018