Vælg en side

Hej.. Jeg er Tina 

Jeg er mor til 2 dejlige unger og en sort hund, og gift med mit livs kærlighed Rasmus. Vi bor sammen i et dejligt hus i Sønderjylland.

Jeg har blogget i over 10 år på forskellige sider, og vil her på siden hjælpe andre mødre med at starte deres egen blog, og tjene penge på den. Jeg elsker at dele min blogerfaring med andre, og håber at du vil få glæde af mine erfaringer her på siden.

Jeg er uddannet civilingeniør, men da jeg mødte Rasmus og familielivet bankede på, besluttede jeg at sige mit job op, og har siden arbejdet som soloselvstændig og freelancer med blogging og online markedsføring. Jeg håber at denne blog kan give andre mødre inspiration og motivation til at starte deres egen blog, og tjene penge på den. Det kan nemlig give familien mere frihed – mange mødre vil i dag gerne arbejde mindre eller blive helt hjemmegående, men det er ikke økonomisk muligt for alle. Ved at blogge kan du faktisk tjene penge på at udgive indhold online, og på den måde forsørge din familie.

Vil du se noget af mit arbejde? Så kan du finde vores madblog på Madformadelskere.dk

Hvorfor blogge som mor?

Blogging er super fedt, især for mødre med små børn. Det er et job du kan lave mens børnene sover, og du er ikke bundet af specifikke arbejdstider. Du kan lægge de timer i det du har, og bestemmer helt selv dit tempo. Derudover kan du arbejde hvor som helst, og du behøver ikke forlade dit hjem. Derfor er blogging et perfekt arbejde for mødre og hjemmegående mødre.

Du kan også gøre det! Det er ikke raketvidenskab at drive en blog, alt det kræver er vedholdenhed og motivation. Alle kan lave en blog der kan tjene penge, hvis de vil lægge det arbejde i det det kræver. Vil du være med? Så kom igang med det samme – jo før du starter din blog, jo hurtigere vil du kunne leve af den!

Tak fordi du læste med, jeg håber at vi snakkes ved – jeg vil meget gerne høre fra dig på mail@tinawestergaard.dk hvis du har spørgsmål eller har lyst til en snak!