128 kr excl. moms pr. måned

Dine betalingsoplysninger gemmes på en sikker server til fremtidige køb

Betaling

Jeg er indforstået med at jeg tilmelder mig et månedligt medlemsskab med en pris på 128 kr. excl. moms (160 kr. inkl. moms), som hver måned vil blive trukket fra mit betalingskort indtil jeg opsiger medlemsskabet.

Beløbet til medlemsskabet vil blive trukket automatisk på det kort du bruger til at betale med.

Adgang

Adgang til medlemsklubben og det tilhørende community vil starte mandag den 5. september 2022, hvor du vil få adgang til den første Masterclass, undervisningsmateriale på platformen, community-forummet og dine bonusser.

Medlemsklubben foregår digitalt via kursusplatformen Kajabi, med adgang med den mailadresse og adgangskode du har oplyst ved købet. Har du allerede købt andre produkter her på siden, så kan du bruge samme login-oplysninger.

Modtager du mod forventning ikke adgang til medlemsklubben i en e-mail, så bedes du tjekke dit spamfilter, og efterfølgende kontakte mig på [email protected]

Det er dit eget ansvar at opdatere din e-mailadresse i kursusplatformen Kajabi, hvis dine kontaktinformationer ændrer sig, så du kan modtage fremtidige opdateringer omkring medlemsklubben. Hvis du afmelder disse e-mail eller ikke opdaterer din e-mailadresse, accepterer du ikke at modtage informationer om medlemsklubben og dens tilgængelighed.

Rettigheder

Alle rettigheder til materialet i medlemsklubben tilhører Tina Westergaard, og din adgang er personlig. Det vil sige at du må ikke give dit login til andre.

Der er ikke fortrydelsesret på medlemsklubben, men du kan opsige dit medlemsskab fra dag til dag, da der ikke er nogen bindingsperiode. Vi tilbagebetaler ikke allerede betalte beløb.

Yderligere oplysninger: Læs sidens fulde handelsbetingelser her

En konto findes allerede med denne e-mail adresse. Er det dig?

Log ind

Medlemsklubben: Blog Som Business

Kom med som en af de første til den laveste pris - Du beholder samme pris så længe du er medlem.

Lær hvordan du kan omdanne din blog til en profitabel forretning.


Betalingsoplysninger

  • Betalingen vil blive trukket fra dit kort automatisk efter du har indtastet dine betalingsoplysninger, og du vil efterfølgende modtage en kvittering fra Stripe.
  • Beløbet vil automatisk blive trukket på dit kort indtil du afmelder medlemsskabet.
  • Du kan afmelde fra dag til dag, men jeg refunderer ikke allerede betalte beløb.

Her er hvad du får som medlem

  • 🖥 Månedlige masterclasses der hjælper dig med at vækste din blog og løfte din omsætning.
  • 🖥 Månedlige spørgetimer, hvor du kan stille spørgsmål direkte til mig.
  • 🖥 Videoer og miniguides
  • 🖥 Et community med mig og de andre medlemmer i klubben.
  • 🖥 BONUS: Få en gratis gennemgang af din blog (Normalpris 1000 kr - Læs mere her)

Du vil få adgang til medlemsklubben når den åbner Mandag den 5. september, og her kan du allerede finde den første Masterclass omkring blogstrategi og forretningsplan, samt adgang til dine bonusser i dit medlemsområde.