E-bog til kun 249 Kr. inkl. moms

En konto findes allerede med denne e-mail adresse. Er det dig?

Log ind

E-Bog: Blogging Bootcamp

Lær hvordan du kan lave en blog du kan tjene penge på.

Du vil lære:

  • At oprette din blog med WordPress-platformen
  • At gøre din blog personlig med et tema
  • At skrive godt indhold til din blog
  • At markedsføre din blog og få flere læsere
  • Hvordan du kan tjene penge på din blog
  • Hvordan du skal drive din blog i dagligdagen

Jeg vil kun have glade kunder, og er du af den ene eller anden grund ikke tilfreds, så tilbyder jeg 30-dages returret på dit køb.

Hvad siger andre om bogen:

Det her er virkelig en e-bog der går i dybden, med det at starte en blog op. Alle kroge bliver vendt, og man føler sig godt klædt på.

Rikke, Comewhatmay.dk

Bogen burde alle nye (som gamle) bloggere læse. Der er alt det mest basale viden, du har brug for, hvis du gerne vil tjene penge på din blog. Den er kortfattet og let at læse og forklaret i et super enkelt sprog. Så selvom du ikke er særlig teknisk anlagt, kan du sagtens være med her!

Christina, Frufrilda.dk

Efter at have læst e-bogen, sad jeg tilbage med en fed følelse af ny energi til at arbejde endnu hårdere med min egen blog. Jeg fik en masse gode tips, råd og gode værktøjer til at strukturere mit blogarbejde, og det var lige, det jeg stod og manglede til at kunne drive min blog bedre, mere effektiv og op i højere luftlag 🙂 Virkelig anbefalesværdig hvis du står og mangler en god guide til at lave din egen blog.

Maria, Børnognærvær.dk

Super god e-bog, som kommer godt omkring de vigtigste emner om at starte en blog op. Indeholder god vejledning i forhold til redskaber og programmer, som gør blogging lettere og mere overskuelig.

Line, livini.bloggerspoint.dk

Rigtig god og let overskuelig bog. Jeg føler mig klædt på til at starte i blogverdenen (igen) med en større indsigt i, hvordan min blog får succes.

Charlotte, coffeeandmascara.momster.dk

En helt igennem fantastisk guide til blogging for begyndere. Bogen er skrevet i et sprog, som er let læseligt. Jeg bliver ført igennem bogens emner på en måde, så det føles som sidemandsoplæring. Jeg vil klart anbefale Tinas bog, hvis du har en drøm om at starte en blog, men du ikke lige kan overskue at komme i gang.

Susan, Lifeinafamily.momster.dk