Vælg en side

Danske Mor blogs -Morbloggerlisten

Der findes så mange gode danske mor blogs – og her får du et uddrag. Jeg elsker selv at følge med rundt omkring på danske blogs, og især hos andre mødre. Det er altid spændende og lærerigt, for vi oplever jo mange af de samme udfordringer. Leder du efter nye danske mor blogs at følge? Så får du her en liste med nogle ret skønne blogs.

Skal din blog også med på listen?

//Louise // Lullumut.com

Siden 2010 har jeg blogget om bl.a. mode og stil, skønhed, rejser, mad mv. I januar i år blev jeg mor til en dejlig, lille dreng. Derfor er jeg meget naturligt også begyndt at blogge om at være gravid og om at være mor. Velkommen til.

//Line // mad-til-mor.dk

På bloggen deler jeg opskrifter på simpel og sund hverdagsmad. Det bliver desuden krydret med inspiration til mere sundhed i hverdagen, tanker om livet som småbørnsmor og andre ting, der interesserer mig, f.eks. idéer til at minimere madspild.

//Satina Wandel // Nouw.com/satinawandel

Jeg er en 20+ mom-to-be, der blogger om alt, der rør sig i mit liv. Lige nu er det naturligvis graviditet og lige straks mit nye liv som mor – en titel, jeg aldrig troede, jeg skulle bære.

//Lise Sommerlund // Lisesommerlund.dk

Jeg er 31 år og mor til Jules fra 2016. På lisesommerlund.dk blogger jeg om livet som mor, især med fokus på livsstil og stof til eftertanke. Jeg har stort fokus på privatøkonomi, minimalisme, bæredygtighed og sundhed.

//Tanja // Mylifeastulle.bloggersdelight.dk

Mit navn er Tanja, og af titler har jeg markedsføringsøkonom, kone og mor. Jeg bor i Hjerting med min dejlige mand, og vores lille lækre søn fra november 17. Vi købte vores hus i september, så nu nyder jeg livet på barsel i forstaden. Min blog handler om mode og skønhed og så selvfølgelig om min nye titel som mor.

//Lena // Lelife.dk

Min blog er en livsstils og morblog med en god blanding af DIY, oplevelser for og med børn , opskrifter m.m. I er også velkomne til at følge mig på min Instagram Le__Life__ 🙂

//Katrine // Udelukkende Lund

Min blog er en rejseblog med tips og inspiration til mødre. Den handler om at rejse og opleve med børn, og så skriver jeg også om at bo i udlandet samt små øjeblikke fra mit hverdagsliv.

//Camilla // Fabelmor.dk

En blog for kreative og selvstændige kvinder, der drømmer om at udleve deres passion.

//Belinda // Webmor.dk

Jeg er en 32 årig kvinde, mor til en teenage tøs på 13, og sønnike er en ballademager på 3 år. Jeg skriver om alt der interessere mig. Det er både familie livet, min livsstils ændring, mine hunde, mine tanker og frustrationer, og glæderne ved at være mor.

//Bettina // Hverdagen med børn

Min blog handler om hverdagen med børn – om alle de tanker, bekymringer og problemer man støder på, når man har børn.

Jeg kommer med pædagogiske redskaber til nogle af hverdagens små problemer. Og kommer også ind på børns udvikling og hvorfor de reagere som de gør. God læselyst ?

//Emilie // Emilie Qui

Jeg hedder Emilie, jeg er 28 år gammel. Emilie Qui er en livstilsblog om blandt andet mode, mad og skønhed, men i særdeleshed også om mine dejlige tvillinger på 1,5 år som jeg har med mit livs kærlighed og om hvordan jeg prøver at balancere i hverdagens gylp og glamour.

//Maria // Slinkypiinky.dk

En varieret blanding af mit liv; personlige fortællinger både fra barndommen samt mit voksenliv – senest krydret med en skilsmisse..!

//Katrine // Mommybloggy.dk

Jeg er 23 år gammel og gift med mit livs kærlighed. Sammen har vi en lille hund og en datter fra maj 2017. Jeg har lavet Mommybloggy.dk, som handler om alt det jeg syntes jeg manglede svar på, da jeg var gravid.

//Christina // FruFrilda

FruFrilda er et univers af strik og syning og livet som mor. Du vil her finde kreationer i vintagestil, tanker om livet som førstegangsmor og engang imellem en DIY.

//Susan // lifeinafamily.momster.dk

Jeg blogger om livet i min familie, som består af min mand og vores 3 drenge på hhv. 12, 9 og 4 år.  Du kan læse om store temaer som fx autisme i familien, men du kan også læse om mindre temaer, som fylder i vores hverdag. 

//Maria // Børn og Nærvær

Læs med på min blog omkring mit valg af at være hjemmegående, interessen for faglige artikler, og hvilke udfordringer jeg selv støder på i hverdagen med to lækre unger, mand, huslige gøremål og så lige det der med nærvær :^))

//Nicole // Terkels Mor

EN FORTÆLLING OM DET, SOM OGSÅ GODT … KAN GØRE LIDT ONDT! En opfattelse er ikke et lighedstegn.
Kærlighed og ærlighed, går hånd i hånd – de fungerer ikke hver for sig!

//Lisbeth // Isabellasmor

Denne blog, er et fristed for mig, som mor, kvinde, menneske, og bare et sted jeg Lisbeth, kan komme af med tanker og dele alt om morlivet.
Bloggen handler om børn, forhold, bolig, mad, og alt hvad jeg føler for at dele med jer. 

//Jeanette // Mor til Liv

“Jeg hedder Jeanette, er 28 år, cand. It. og mor til Liv fra august 2017. Min blog henvender sig særligt til førstegangsmødre, kommende mødre eller dem som går med tanker om at få et barn. Bloggen vil hovedsageligt bære præg af skriverier om livet som (førstegangs)mor. Men der vil dog også komme indlæg, som omhandler nogle af mine interesser: rejser, it/kommunikation, mad/sundhed og genbrug/økonomi. Både bloggen og min Instagram (jeanette_r1) vil ugentligt blive opdateret. Håber du får lyst til at følge min rejse som førstegangsmor.”

//Maria // Fru Piesen

Velkommen til mit lille hjørne, hvor jeg vil dele ud af mit liv, som tager udgangspunkt i  min tilværelse, altså det at være mor,  gift med en kok, bo ude på landet og sidst men ikke mindst mine kreative udfoldelser.

Mit navn er Maria, jeg er 29 år, lærer, MOR og kreativ. Jeg bor sammen med min mand og vores to skønne børn Ida på snart 6 år, og Eigil på snart 3 år. Jeg blogger om alt hvad mit hjerte har kært, med afsæt i min tilværelse. Velkommen til mit liv og mine tanker

//Line // Livini

På Livini har jeg meget fokus på mit liv, som mor med angst. I den forbindelse er jeg meget optaget af, at have fokus på de ting i livet, som skaber livsglæde.

Desuden er jeg lidt af en krea-mor, som både strikker og hækler, så det bliver der selvfølgelig også skrevet om i ny og næ.

//Michelle // Hashtagmor

Mit navn er Michelle Elbæk Jensen, jeg står bag bloggen hashtagmor hvor jeg flere gange ugentligt opdatere med lækre opskrifter, nemme madplaner og sjove små indlæg om livet som mor til Agnes og Ellie. Min blog er primært en madblog, selvom den startede som en social media mommy blog. Læs gerne med på www.hashtagmor.dk og find din nye livret, mere overskud i hverdagen eller et godt grin. Vi blogges ved! ?

//Pia // Kreative Pips

Min blog hedder Kreative Pips, fordi det begyndte som en kreativ blog. Jeg deler stadig rigtig mange kreative projekter, men familielivet med delebørn (2 drenge på 6 og 9 år), ny kæreste, arbejdet som økonom og alt det andet har også sneget sig ind på bloggen.

//Lena // ByWarberg

Jeg er en Sønderjyde med begge ben på jorden og, og har blogget siden 2010. På ByWarberg blogger jeg om det at være mor til 3 efterhånden store børn på 9, 14 og 17 år. Men allermest om Krea og Kage ??.  Velkommen til ❤️. Kig også gerne forbi på Instagram lena_warberg.

//Rikke // ComeWhatMay 

Jeg hedder Rikke og er mor til 2 skønne piger fra juni 2014 og maj 2017.

På bloggen skriver jeg om DIY projekter, grønne tiltag og om hvad der ellers fylder i mit liv som mor.

Jeg håber du har lyst at læse med.

//Marie // mamarie

Mit navn er Marie og jeg har startet hjemmesiden www.mamarie.dk som en blog, hvor jeg deler erfaringer som mor til Adam, min viden (og store passion) for Enneagrammet, samt alt omkring opstart og drift af virksomhed. Derudover har jeg lavet en webshop, hvor jeg sælger mine håndlavede produkter mamarie.

//Tene // Tploug

Mor med diagnose – men jeg ER ikke min diagnose, og det er ikke fordi jeg vil koge suppe på “dårligdom”. Men det er vigtigt ikke at tabuisere de knap så flatterende sider af livet. Mor til 2, til trods for at jeg kun har født et barn.  Jeg er kendt for at være bund ærlig, og det vil mine indlæg også komme til at bære præg af. Og når det ikke lige er de følsomme emner jeg tager fat om, så er jeg faktisk også meget sjov 

//Tine // Tine Skov

Min blog handler først og fremmest om planlægning af børnefødselsdage, med alt hvad der hører sig til af invitationer, skattejagter, selskabslege og DIY tema pynt. MEN jeg har så mange ting jeg er passioneret omkring, og det bliver alt sammen, med tiden, en del af min blog (Bullet journal, rejser, planlægning etc.)  

//Anette // En Livsstil

Jeg er mor til to skønne drenge, den ene fra 2014 og den anden 2017. Bloggen er fyldt med inspiration til hygge med børnene, DIY, opskrifter og meget mere af det der hører til livet med børn. 

//Malene // MestHverdag.dk

Jeg blogger om livet og hverdagen i særdeleshed, men der er også plads til rejser og mad, gerne i kombination. Jeg er hjemmegående på 14. år og mor til 3 dejlige børn på 14, 13 og 9 år. Jeg har blogget på hyggebasis i et års tid, men arbejder på at få skrevet mere regelmæssigt – nu hvor tiden er der!

//Pernille // MorBlogger.dk

Min blog hedder MorBlogger.dk og handler primært om livet som mor. Både hverdagens strabadser, parforholdet, arbejde og det at slå til som både mor, kæreste/kone, datter, søster og veninde.Jeg deler alt jeg har på hjerte, og er samtidig enormt aktiv på Instagram og Pinterest, hvor jeg har flere samarbejdspartnere allerede, selvom det er kun er små to mdr. siden jeg startede bloggen op.

//Natascha // MorLeander

Mit liv som mor, bonusmor, kvinde, kone, kæreste og alt der imellem på godt og ondt.

//Andrea //  GamerMor.dk

Blogger handler om livet som mor til en Gamer. Jeg tror på indsigt, opbakning og gode rammer, med fokus på digital dannelse. 

nadia morblog

//Nadia // Lifebynan

Mit navn er Nadia og på lifebynan.dk deler jeg en masse lækre opskrifter på nem hverdagsmad, tanker om morlivet, anekdoter fra både rejser og hverdagsliv, små og store sejre, fiaskoer og finurlige tankestrømme.