Er du mor og blogger? Så se lige her!

Hvis du læser med her har du måske lige startet din morblog, eller måske har du blogget noget tid, men mangler stadig at se de helt store resultater. Dette indlæg henvender sig til alle danske morbloggere.

danske morbloggere

Kom med på min liste med danske morbloggere

Jeg vil gerne hjælpe dig igang med at blogge, få flere læsere og lave mere godt indhold. Derfor er jeg igang med at lave en liste over alle de fantastiske morbloggere vi har her i Danmark. Og du skal da med på listen! Ingen er for stor eller for lille til at være med – eneste krav er at du er mor og har en blog.

Alle I skønne morbloggere vil blive vist frem her på siden med en kort beskrivelse af Jer og Jeres blog, samt et billede I selv vælger og selvfølgelig et link til Jeres blog. Rækkefølgen bliver fastsat efter først til mølle princippet, så skynd dig hvis du vil i toppen af listen.

Hvis du endnu ikke har en blog, men gerne vil starte en, så se her hvordan du gør lige her, og tilmeld dig listen af danske morbloggere bagefter!

Follow:
Tak fordi du deler!

5 Comments

 1. 3. februar 2018 / 20:13

  Sikke en god ide 🙂

  • fuldtidsmor
   Forfatter
   4. februar 2018 / 11:20

   Ja det synes jeg faktisk også selv 😉 Haha – Vi mangler en samlet liste over alle de gode og inspirerende mor blogs der er, så kender du nogen der også burde være med på listen så prik endelig til dem 🙂

  • fuldtidsmor
   Forfatter
   4. februar 2018 / 12:04

   Tak for dit link 🙂 Der var også nogle nye blogs at følge 😉 Min plan er at den liste der kommer her på siden er for alle mødre der blogger uanset hvilket blogger-netværk de ellers er medlem af 🙂

 2. 6. februar 2018 / 22:08

  Dejligt – det er altid dejligt med inspiration til nye blogs, om det så er mommy eller ej (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *