Lys og lamper til det mørke efterår

Reklame i samarbejde med Ellos.

Ellos rabatkode og inspiration til stander og bordlamper til efteråret
1. Zac gulvlampe | 2. Ruben bordlampe | 3. Brandon bordlampe | 4. Evan væglampe

I har taget godt imod mine tidligere indlæg med Ellos-produkter, og derfor fortsætter vi lidt endnu. Der er selvfølgelig stadig en rabatkode til dig hvis du ønsker at shoppe på Ellos nede i bunden af siden. 

Herhjemme er det rigtig blevet efterår. Puha jeg synes det er koldt og mørkt. Det er tid til mere lys og derfor denne inspiration til super lækre lamper du kan finde hos Ellos lige nu. 

Jeg har altid været fascineret af smukke lamper. Faktisk var det en af grundene til at jeg ville være arkitekt – så jeg kunne tegne stole og lamper ligesom Poul Henningsen, Wegner, Aalto og de andre gutter. Derfor er jeg også altid på udkig efter smukke lamper og stole – det er vist lidt mine laster. Min allerførste “rigtige” løn blev brugt på at købe en Eames RAR gyngestol, som jeg stadig elsker mega højt den dag i dag. Og lige præcis sammen med den gyngestol ville Zac gulvlampen være perfekt til en lille hygge-læsekrog. 

Med efterårets ankomst er jeg nemlig også kommet i gang med at læse igen. Og det er jo en god anledning til en ny lampe ikke? Jeg går også med tanker om lidt nyt til soveværelset/kontoret, og her tænker jeg væglampen Evan vil være fantastisk til mit smukke teaktræs-skrivebord som har været min morfars. Jeg elsker virkelig at sætte mig ved det hver dag, og tænke på at her har mine bedsteforældre også siddet. Ikke med laptops og iPads, men med pen og papir. Jeg har sågar hans gamle blækhus stående endnu som minde.

Stuen ville også have godt af en ny bordlampe. Men jeg kan simpelthen ikke bestemme mig for hvilken jeg synes bedst om af de her to? Ruben bordlampen er så smuk i den blå farve, og Brandon bordlampen er mere tidsløs og stilren. Hmm – Hvad synes du?

Er du også klar til at shoppe lamper? Klik her for at shoppe, og brug min Ellos rabatkode: “405438” som giver dig 30% på dit dyreste køb indtil 30/9 (på ordinære varer, undtaget møbler). 

Follow:
Tak fordi du deler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *