Vælg en side

Jeg giver dig idag 10 gode grunde til at lave en blog. Går du og overvejer om du skal starte en blog? Måske kan disse 10 grunde overbevise dig om at det er en fantastisk ide!

 

1. En blog kan hjælpe dig med at nå dine mål

Mange mødre har mål de gerne vil nå: vil du tabe dig, leve sundere, læse flere bøger, langtidsamme eller noget helt fjerde? Hvorfor så ikke start en blog omkring det. En blog kan hjælpe dig med at nå dine mål. Det gør at du får sagt dit mål højt, og du er derfor et skridt tættere på at nå dit mål. Måske finder du samtidig andre i samme båd, som du kan udveksle erfaringer med.

 

2. En blog kan give dig mere økonomisk frihed og tid til familien

Ved at have en blog du kan tjene penge på, kan du måske gå ned i tid på dit nuværende arbejde eller helt sige det op. Det vil give dig meget mere tid til at være mor og være der for din familie.

 

3. At blogge kan gøre dig til en bedre mor

Når man blogger om sine oplevelser og tanker som mor, så er det en måde at reflektere på. Du får overvejet dagen (eller nattens) oplevelser, og reflekteret over dit liv og din hverdag.

 

4. At være blogger er et fleksibelt job

Du kan faktisk udføre det hvor som helst og når som helst. Og det er super praktisk for os mødre, der måske lige har 30 min når den lille sover lur på terrassen. Ja faktisk kan du sidde og skrive et blogindlæg mens du stadig vugger barnevognen med foden, jeg taler her af erfaring 😉

 

5. Det er billigt at komme igang med at blogge og der er et stort potentiale

Det er meget billigt at komme igang med en blog, og til at starte med kan du benytte dig af mange gratis produkter. Det er ikke som andre virksomheder hvor du skal bruge penge på varelager og dyre betalingsløsninger.

 

6. Du har mulighed for at være kreativ og skabe noget værdifuldt

Jeg hører tit at mødre keder sig på barsel, de glæder sig til at komme på arbejde eller måske bare til at være noget mere end “bare” mor. At skabe og drive en blog kan give en enorm tilfredshed hvis du som mange andre mødre også har det her drive for at udrette og skabe ting. Det havde jeg selv i min barselsperiode, og sprang ud som selvstændig da jeg var på barsel med en lille på 4 måneder og en storebror på 22 måneder.

 

7. Hjælp andre forældre

Dine råd kan være værdifulde for andre. Om det er en anmeldelse af en barnevogn eller tips til hvordan man bedst kommer igennem en sommerferie med en baby. Alle de udfordringer du har stået med kan hjælpe andre forældre i samme situation, jeg synes vi bør dele vores tips og erfaringer og hjælpe hinanden bedst muligt.

 

8. En blog er kun din!

Måske er du allerede på Instagram og deler ud af din morerfaring? Eller deltager i diskussioner i diverse facebookgrupper. Det gør de fleste mødre, og det er fint, men tænk lige tanken, hvad ville der ske hvis Instagram lukkede i morgen? Eller facebook? Du ejer ikke dine følgere på Facebook eller Instagram, og du har ingen garanti for at de er der i morgen. En blog er din og kun din.

 

9. Du lærer en masse nyt

At have en blog er sjovt og lærerigt, du lærer med tiden en masse du måske aldrig havde forestillet dig at du kunne. Billedredigering, Søgemaskineoptimering osv. lyder måske svært lige nu, men lige pludselig er det bare blevet en del af de ting du bruger for at drive din blog.

 

10. Du finder nye venner

Der er så mange andre morbloggere i Danmark, og du lærer hurtigt nogen at kende. Måske er det nok at være venner online, eller måske vil i også ses i virkeligheden og i kan snakke om blogging mens børnene leger. Det er skønt med venner med fælles interesser.

Har du flere gode grunde til at lave en blog? Læg en kommentar herunder og fortæl mig hvad din grund til at starte en blog er?