Ellos rabatkode og maxikjoler til efteråret

REKLAME – I samarbejde med Ellos
Ellos rabatkode og blågrønne-maxikjoler

Vi må vist sande at sommeren er ved at være slut, og derfor er det tid til at tænke på efterårsgarderoben. For tiden er jeg helt pjattet med de blågrønne farver – Turkis, oliven, petroleumsblå og navy med alle mulige former for print og teksturer. Derfor er jeg også ekstra glad for det indlæg jeg har skrevet til Jer idag. Jeg har nemlig teamet up med Ellos, for at vise Jer nogle super fede items fra deres webshop. Ikke nok med det, ja så har jeg faktisk også fået lov til at give Jer en Ellos rabatkode på 30% (På ordinære produkter, undtaget møbler). 

Min egen personlige favorit er kjole nr 1 – Kali. Det er en figursyet maxikjole med slå-om overdel og de mest fantastiske pufærmer. Derudover har den det fineste prikkede mønster. Det er lige min stil – både farve, ærmer og snit er helt perfekt! Den er super fin til hverdagsbrug med en cardigan og et par flade sko, eller den kan bruges til fest med nogle festlige stilletter, taske og smukke øreringe. 

Jeg elsker de her kjoler, som fungerer godt til både hverdag og fest, det er klart sådan nogle jeg skal have flere af i min garderobe. Alt for ofte ender det med jeg køber dyre kjoler til fest, som jeg bruger en gang og så hænger de i skabet indtil jeg bliver trætte af dem. De her 4 fire kjoler ville sagtens kunne gå til en efterårsfest, og efterfølgende kunne bruges til hverdagsbrug. Derudover så er de alle sammen til at betale sig fra (max 600 kr) og den sidste er endda på tilbud lige nu med 30%, ligesom mange af de andre Ellos kjoler er på udsalg lige nu. 

Ud over alle de fantastiske nye kjoler hos Ellos, så har de altså også fået et hav af nye bukser og skjorter. Perfekt lige nu, hvor hvor mange skal tilbage på arbejde efter sommeren, og arbejdsgarderoben måske lige skal opfriskes. 

Er du klar til at shoppe? Klik her for at shoppe, og brug min Ellos rabatkode: “405408” som giver dig 30% på dit dyreste køb indtil 31/8. 

Follow:
Tak fordi du deler!

8 Comments

 1. 20. august 2019 / 9:01

  Ej, hvor fedt.
  Det er nu også en hyggelig tid, vi går i møde.

  • Tina Westergaard
   Forfatter
   20. august 2019 / 9:05

   Ja 🙂 Selvom de nu siger det skulle blive godt vejr igen i weekenden 🙂 Men det er jo bare luksus 😉

 2. 20. august 2019 / 16:20

  Sikke nogle fine kjoler!

  • Tina Westergaard
   Forfatter
   28. august 2019 / 9:04

   Ja ikke!

 3. 20. august 2019 / 22:08

  Sikke nogle smukke farver de kjoler har. Har bare alt for mange kjoler i mit skab haha 🙂

  • Tina Westergaard
   Forfatter
   28. august 2019 / 9:04

   Åh jeg kender det godt 😉

 4. 21. august 2019 / 19:51

  På beløbet tak! 😀

  Så fik jeg lige shoppet lidt mere… 😀

  Flotte farver og fine kjoler 🙂

  • Tina Westergaard
   Forfatter
   28. august 2019 / 9:04

   Det er jo altid skønt med lidt shopping 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *