Ellos rabatkode og efterårstekstiler

Reklame i samarbejde med Ellos.
Ellos rabatkode og efterårstekstiler
 1. Luna Stripe sengesæt | 2. Sanora gardin | 3. Greta frill pudebetræk | 4. Candice pudebetræk | 5. Fleeceplaid Thea

Efteråret er for alvor ved at ramme os. Dagene bliver kortere og koldere, og derfor står den på mere hygge indendøre. Det gør mig nu ikke så meget, vi kan jo sagtens komme ud hvis vi bare tager lidt ekstra tøj på, men efteråret er så hyggeligt. Farverne på træerne og bladene der stille daler ned er skønt. Jeg elsker efterårsfarver! og derfor er det jo ekstra dejligt at der lige nu er fyldt op med lækre efterårsfarver ho Ellos.

Jeg vil her vise Jer nogle super fede items fra deres webshop. Ikke nok med det, ja så har jeg faktisk også fået lov til at give Jer en Ellos rabatkode på 30% (kun på ordinære produkter, undtaget møbler). 

Jeg går med tanker om at gøre noget ved soveværelset, altså ikke det helt vilde, bare en ordentlig omgang styling – nyt sengetøj, puder og den slags. Lige nu står det i blå nuancer, og det er også super lækker og roligt, men de skønne brune, rustrøde og pudderfarvede nuancer der er fremme lige nu er bare så smukke. Det er jo en god anledning til at give soveværelset en omgang her i efteråret. 

Lige nu fungerer soveværelset også som mit kontor – fordi vi er lidt pressede på plads herhjemme. Børnene deler husets andet værelse, og så er der bare ikke mere plads. Derfor er det også rigtig vigtigt for mig at soveværelset er lækkert og har en god atmosfære. Både til afslapning og arbejde. Det er lidt et puslespil at få det hele til at gå op, men vi får det til at fungere, og forhåbentlig er vi snart i gang med at udvide og vi får plads til vores kontor/fotostudie. DET bliver så lækkert!

For nu må jeg nøjes med at shoppe mig fattig i alle de lækre tekstiler der er kommet på webshoppen hos Ellos. Har du også brug for lidt nyt til sengetøj eller tæpper til soveværelset, måtter eller håndklæder til badeværelset, eller måske nye puder eller tæpper til stuen? Så er det nu du skal slå til!

Er du klar til at shoppe? Klik her for at shoppe, og brug min Ellos rabatkode: “405438” som giver dig 30% på dit dyreste køb indtil 30/9. 

Follow:
Tak fordi du deler!

10 Comments

 1. 16. september 2019 / 11:01

  Uh, ikke dårligt med en rabatkode. Vi mangler nogle småting, måske det er noget ellos har 🙂

  • Tina Westergaard
   Forfatter
   17. september 2019 / 9:46

   Rabat er noget man altid kan bruge 😉 Specielt til Ellos 😀

 2. 16. september 2019 / 18:26

  Lækkert når det hele bare spiller. Stemningen for arbejdsro er vigtig. Jeg kan ikke holde ud at arbejde hvis der er rod omkring mig.

  • Tina Westergaard
   Forfatter
   17. september 2019 / 7:31

   Sådan har jeg det heldigvis ikke helt, men jen kan bedre lide at arbejde når der er orden. Men jeg er virkelig et rodehoved 😉

 3. 16. september 2019 / 20:48

  ELSKER de farver! Og at lure på Ellos og andre sider med boligtilbehør er total yndlings pt. hvor vi er ved at lave nye stuer 😀 Jeg har købt et super fint bord på Ellos og overvejer en lampe og nogle gardiner 🙂

  • Tina Westergaard
   Forfatter
   17. september 2019 / 7:32

   Ja det er skønne farver! og de har også superfede lamper!

 4. 17. september 2019 / 15:36

  Måske man skulle prøve det der Ellos 🙈

  • Tina Westergaard
   Forfatter
   18. september 2019 / 19:56

   Bare pas på, du bliver afhængig 😉

 5. 17. september 2019 / 20:06

  Ikke dårligt med en rabatkode 😃 Og kender det så godt med lidt plads, vi sover i stuen på en god sovesofa, så man skal være kreativ nogen gange 😉

  • Tina Westergaard
   Forfatter
   18. september 2019 / 19:56

   Ja det har vi også talt om at gøre. Det er ikke altid nemt at få plads til det hele. Men fedt at det fungerer for jer 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *