Ellos rabatkode og back to work-outfits

Reklame i samarbejde med Ellos

Ellos rabatkode og back to work tøj
  1. Bluse Vera | 2. Flexy bukser | 3. Petra bluse | 4. Bukser Nessa

Sommerferien er slut, og det betyder for mange at det er tilbage til arbejdet. Også her er vi godt i gang med hverdagen igen. Sommeren er gået hjemme i afslappet tøj, og det har da også været nødvendigt lige at friske garderoben op med et par nye bukser og nogle skjorter her til efteråret. 

Derfor er det jo mega heldigt, at der lige nu er masser af nye skjorter  hos Ellos, se dem lige her. Jeg elsker skjorter med print, og gerne i et tyndt og luftigt materiale. Dem er der heldigvis mange af, og så er jeg bare en buksepige. Altså en kjole er super når det er sommer og varmt, men så snart det bliver lidt koldere vil jeg gerne hoppe i et par lækre jeans eller bukser med et par skønne sneakers til. Det er bare mest mig, og jeg går kun i tøj jeg føler mig tilpas i! 

Men bukser er der altså også i lange baner hos Ellos lige nu, tjek dem ud her, og hvis du forelsker dig i noget, der ikke lige er på tilbud, så kan du bruge min rabatkode, og få 30% rabat på det dyreste køb! Klik her og shop nu, brug koden: 405408 (gælder til 9/9 og kun på ordinære produkter, undtaget møbler).

Follow:
Tak fordi du deler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *