Den nye pige i klassen

Det er lidt sådan jeg føler mig lige nu.. Som en ny elev, der skal lære hvordan det hele fungerer, finde min plads og finde ud af hvordan jeg kan være mig selv på den rigtige måde.. På Instagram..

den nye pige i klassen | ny på instagram

Jeg har været på Instagram længe, men aldrig rigtig brugt det på den rigtige måde. Det ved jeg nu efter jeg har fået mig en super god IG-mentor i min nye partner og veninde Trine! Trine er en IG-superstar, og jeg har udnyttet alt hendes viden for vildt de sidste uger. Det har virkelig åbnet mine øjne for Instagram.

Men nu er jeg altså rigtig i gang med Instagram – det er jo en helt ny verden for mig. Ja undskyld, måske jeg er lidt gammeldags, men jeg synes altså at det her med at være på video in the moment stadig er lidt grænseoverskridende. Men jeg øver mig. Samtidig skal jeg lige vende mig til det her med at alle er venner på Instagram. Det er ikke underligt at skrive til nogen man ikke kender eller kommentere hos totalt fremmede mennesker. Det er sådan man gør.. åbenbart..

Jeg synes at det er fantastisk at lære et nyt medie fra bunden. Jeg har helt klart arbejdet mest med blogs, Facebook og nyhedsbreve som mine marketingskanaler, men Instagram giver jo nogle helt nye muligheder, som jeg prøver at gribe.

Lige nu prøver jeg mig lidt frem på Instagram, vil du følge med? Så kan du finde min profil her! Jeg kan ikke love det bliver kønt, men jeg kan love at gøre mit bedste for at skabe en spændende og sjov profil, der kommer til at handle om alt fra iværksætteri, blogging og livet som selvstændig, krydret med glimt fra mit familieliv og hverdagsmoments.

Har du nogle godt tips til hvordan man bliver super sej til Instagram? Hvad skal der til for at du følger en profil?

Follow:
Tak fordi du deler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *