De bedste affiliate netværk – Danske og internationale

blogging level 3
Affiliate netværk

Der findes rigtig mange affiliatenetværk, både danske og internationale, og jeg har igennem tiden prøvet en del. Her på listen finder du dem jeg anbefaler, det er alle sammen gode og pålidelige affiliate netværk, som jeg bruger eller har brugt tidligere.

Hvis du skal til at starte på at bruge affiliatelinks på din blog eller hjemmeside, så anbefaler jeg at du udvælger et enkelt netværk til at starte med. Når du så har helt styr på det, og har nået grænsen for udbetaling, så kan du altid udvide til flere netværk.

Fælles for alle netværk er, at du skal op på et vist beløb før de udbetaler dine penge, det er lidt forskelligt hvor høj denne grænse er, men du får altså ikke udbetalt noget før du når denne grænse. Det er dog ikke en grænse der er uopnåelig, og hvis du bruger dine links rigtigt og på en seriøs måde, kan du sagtens nå denne grænse.

Danske affiliate netværk

Partner-Ads (reklamelink)

Min absolutte favorit når det kommer til danske affiliate netværk er Partner-Ads (reklamelink). De har over 1000 forskellige annoncører indenfor 20 forskellige kategorier, og rigtig mange gode indefor kategorierne "Baby, børn og teenager" og "Bolig, have og interiør". Der er også masser af programmer indenfor modetøj og sko til både børn og voksne.

Derudover er de hos Partner-Ads super gode til at hjælpe hvis man løber i problemer eller har spørgsmål eller brug for hjælp til at komme igang. Det er her du skal starte hvis du skal igang med Affiliate Marketing for første gang.

Tradedoubler

Hvis du blogger om modetøj så er dette netværk et must! TradeDoubler har programmer som for eksempel Nelly.com, Boozt.com, Gina Tricot og mange andre. Så hvis du handler disse steder, og viser dine indkøb frem på din blog, så kan du altså lige så godt gøre det med TradeDoublers links, og tjene lidt penge på det samtidig.

Salestring

Salestring er også et fint affiliate netværk, som også er søde til at hjælpe ved spørgsmål og problemer. De har flere af de samme programmer som vi ser hos Partner-Ads, som også nogle andre gode programmer.

Tip: Sådan kan du finde affiliate netværk til en webshop!

Det er umuligt at huske hvilke affiliate netværk der har hvilke programmer, og omvendt. Derfor vil jeg dele et tip med er om hvordan I nemt kan finde ud af hvilket affiliate netværk en given webshop er en del af. Du skal bruge den side der hedder Adfinder.dk - her indtaster du bare navnet på den webshop eller hjemmeside du vil finde et affiliate netværk på, og så fortæller den dig hvilket netværk du skal bruge. Prøv det selv, det er super smart!

 

Internationale affiliate netværk

Shareasale (reklamelink)

Shareasale.com har programmer indenfor alle tænkelige niecher - af dem jeg selv bruger kan nævnes hækling og andet håndarbejde, Baby slynger og vikler, elektronik og online services og mange flere. Hvis du gerne vil tjene nogen penge på store internationalt kendte mærker, så skal du starte her, for du kan helt sikkert finde nogle af de ting du bruger i din hverdag her.

MagicLinks

MagicLinks er lidt svær at gennemskue, men der er virkelig mange muligheder. De har rigtig mange gode programmer, og nogen af dem betaler sig pr salg du genererer, mens andre betaler pr klik på dit link. Det er dog svært at finde ud af hvilke programmer der betaler på hhv. den ene og den anden måde, og hvilken procentsats de egentlig betaler. Men det er bestemt et netværk der er værd at tjekke ud, specielt hvis man interesserer sig for indretning og håndarbejde, og leder efter internationale affiliate programmer.

ShopStyleCollective

ShopstyleCollective er super godt hvis du er nyopstartet modeblogger, eller du har en Instagramkonto hvor du viser dine outfits frem, og du gerne vil begynde at tjene lidt penge på det. Her kan du finde både sponsorerede kampagner og affiliate-kampagner hvor du bliver betalt pr salg.

Det er en superfed side, og det er nemt at finde lige præcis den bluse du har købt i for eksempel H&M eller Urban Outfitters. Du finder også Etsy i dette netværk, og hvis du gerne vil blogge om nogle af alle de fede ting man kan købe på Etsy, så tilmeld dig ShopstyleCollective. Det er det udenlandske affiliate netværk jeg har tjene absolut flest penge på igennem tiden.

Det var en hurtig gennemgang af mine yndlings affiliate sider, nu vil jeg gerne høre nogle tips fra dig. Hvilke affiliate netværk kan du anbefale? Både danske og udenlandske? Det er altid dejligt at få udvidet sin horisont lidt!

 Ny blogger?

Lær hvordan du opretter din blog og installerer WordPress med mit videokursus "Opret din blog". Det koster 0 kr når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Når til tilmelder dig, accepterer du cookie- og privatlivspolitik

Flere blogindlæg du måske vil synes om

8 SEO-Værktøjer for begyndere

Aug 29, 2023

Forskellen på Sider og Indlæg i WordPress

Aug 15, 2023

Kom i gang med Chat GPT

Jun 15, 2023