Jeg har tidligere skrevet lange indlæg om affiliate marketing, og om hvordan du komme igang, men idag vil jeg gøre teksten kort, og i stedet give Jer en video der viser Jer hvordan det fungerer med at tilmelde sig og finde affiliateprogrammer og -links hos Partner-Ads. Partner-Ads er mit yndlings affiliatenetværk og jeg har brugt dem i mange år. Nu viser jeg dig hvordan du nemt kan komme igang idag.

Hvis du gerne vil igang, vil jeg blive super glad hvis du vil bruge mit affiliatelink til Partner-Ads (det har ingen betydning for dig, men en kæmpe betydning for mig  )

Kom igang med Partner-Ads med det samme her: https://www.blivmorblogger.dk/partner-ads (reklamelink)

Vil du lære mere om affiliate markering for bloggere, så læs videre her – Vil du derimod hellere finde nogle andre affiliate netværk, så har jeg samlet mine yndlings her

Vil du se videoen senere, så pin den til Pinterest!

Partner-ads videoguide