Om fastfood og hurtig hverdagsmad

Annonce

I kender sikkert alle de der dage hvor man bare ikke gider stå i køkkenet i flere timer og forberede aftensmaden. Den gang vi begge arbejdede ude af huset, var det endnu værre, der kunne vi godt ty til fastfood flere gange om måneden. Det er både dyrt og ofte ikke særligt sundt. 

Vi kan da stadig godt tage en pizza en gang i mellem, eller købe en burger med når vi alligevel er ude og køre, men vi er heldigvis blevet meget bedre til at spise hjemmelavet mad hver dag. Mest af alt fordi fastfood ofte er så irriterende dyrt, og vi har førhen brugt alt for mange penge på det.

Idag bliver vores fryser ofte vores redning de dage hvor vi ikke orker at stå i køkkenet. Når vi laver mad, laver vi ofte store portioner og fryser ned, så vi altid har hjemmelavet “fastfood”. Så kan vi hurtigt tage en gryderet eller en lasagne op, og bare varme.

En ting vi også næsten altid har i fryseren, er frysepizza. Bare fordi det er nemt, og kan smage rigtig godt hvis man køber nogle i god kvalitet. Vi kan så hurtigt lave en pizza hvis vi mangler lidt lækkert til frokost, eller hvis vi er ude og klokken nærmer sig spisetid og vi pludselig skal tænke hurtigt. For sultne børn er alt andet end tålmodige ved spisetid.

Et sted jeg har fundet ud af at man kan købe lækre frysepizza, madbrød og andre lækkerier, er ved Hjem-is. De har et stort udvalg, som du kan bestille online eller ved hjem-is bilen.

hjemis hjemis

Se deres lækre udvalg her: madbrød

Madbrødene er super lækre at have i fryseren, så kan du man altid lave et hurtigt madbrød til aftensmaden. De kan laves både i ovnen og på grillen, og så er det da nemt at bilen kommer næsten til døren med de gode sager. På hjemmesiden kan du også se hvornår hjem-is bilen kommer hjem til dig. På hjemmesiden finder du også lækre opskrifter til hvordan du kan bruge madbrødene.

Hjem-is bilen er noget jeg især husker fra min barndom. Den gang solgte den vist kun is, men vi løb altid ud på gaden når vi kunne høre klokken ringe. Det er et dejligt minde, som jeg også gerne vil give videre til mine børn, og så er det jo bare bonus at de nu sælger meget mere end is.

 

 

 

Follow:
Tak fordi du deler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *